• Име на училиштето
    СОУ „Богданци“ Богданци
  • E-mail
    sou_bogdanci_bogdanci@yahoo.com
  • Web
    www.soubogdanci.edu.mk

Category: Новости

Новости
СОУ Богданци

Ден на пролетта и екологијата

СОУ„Богданци“ денес се вклучи во одбележувањето на Денот на пролетта и екологијата. Вработените со учениците реализираа низа еколошки акции во кои што сите заеднички активно

Повеќе »

„Trash for Art“ 2024

На овогодинешниот „Trash for Art“ 2024 организиран од Пакомак скулптурата Паун беше наградена со вредносен ваучер. Успешната трансформација на електронски отпад во уметничко дело беше направена од вештите и креативни раце на колегите Перо Танчев, Весна Ристовска и Ирена Бојмалиев.На овој начин ја подигаме свеста ...