• Име на училиштето
  СОУ „Богданци“ Богданци
 • E-mail
  sou_bogdanci_bogdanci@yahoo.com
 • Web
  www.soubogdanci.edu.mk

Разговарај Со Нас

Наши Информации

 • Име на училиштето
  СОУ „Богданци“ Богданци
 • Web
  www.soubogdanci.edu.mk
 • E-mail
  sou_bogdanci_bogdanci@yahoo.com
 • Facebook
  СОУ „Богданци“ - Богданци
 • Телефонски Број
  034/223-077
 • Работно Време
  Пон-Пет 7:30 AM - 15:30 PM

Стапете во контакт

  Наша Локација