• Име на училиштето
    СОУ „Богданци“ Богданци
  • E-mail
    sou_bogdanci_bogdanci@yahoo.com
  • Web
    www.soubogdanci.edu.mk

Среќни што знаеме како да живееме и да се почитуваме, “едноставно различни, а сепак исти.”

Денес, 21.03, го одбележуваме Светскиот ден на лица со Даунов синдром. Учениците од III година здравствена струка, заедно со наставниците Милица Ампова и Мелита Периќ одржаа кратка едукативна презентација на оваа тема.

Leave a Reply