• Име на училиштето
    СОУ „Богданци“ Богданци
  • E-mail
    sou_bogdanci_bogdanci@yahoo.com
  • Web
    www.soubogdanci.edu.mk

Денес (31.05.2023) на нашата ученичката Божица Јакимова, Државен ПРВАК по Филозофија и нејзиниот ментор, наставник Ристо Живковиќ им беа доделени дипломи и награди во Кинотека на Република Северна Македонија.

Leave a Reply