• Име на училиштето
    СОУ „Богданци“ Богданци
  • E-mail
    sou_bogdanci_bogdanci@yahoo.com
  • Web
    www.soubogdanci.edu.mk

Archives: Teachers

СОУ Богданци

Соња Србова

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce vel venenatis felis. Fusce id lectus sit amet nisi ornare ultricies. In sagittis lacinia lorem et

Повеќе »
СОУ Богданци

Рисана Тасева

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce vel venenatis felis. Fusce id lectus sit amet nisi ornare ultricies. In sagittis lacinia lorem et

Повеќе »

„Trash for Art“ 2024

На овогодинешниот „Trash for Art“ 2024 организиран од Пакомак скулптурата Паун беше наградена со вредносен ваучер. Успешната трансформација на електронски отпад во уметничко дело беше направена од вештите и креативни раце на колегите Перо Танчев, Весна Ристовска и Ирена Бојмалиев.На овој начин ја подигаме свеста ...